Tricouri pentru jandarmi online !

Astazi este foarte simplu pentru Jandarmi sa achizitioneze tricouri pentru uniforma jandarmilor din oferta magazinului online ShopArmy.

Toate produsele din oferta magazinului online ShopArmy sunt realizate de peste 150 de angajati cu o vasta experienta in domeniul confectiilor textile acest magazin online comercializand produse ale firmei Fronter si nu numai. Firma cu peste 20 de ani de experienta in domeniul confectiilor textile si al articolelor textile pentru cazarma.

Astfel reprezentatii acestei institutii a statului sunt doar la un click distanta de a achizitiona tricouri Jandarmi.

Prin urmare, in toti acesti ani cei care lucreaza pentru Fronter si ShopArmy au depus eforturi pentru a confectiona tricouri pantaloni bluze si uniforme pentru jandarmi si politia peniteniara de cea mai buna calitate si care sa ofere cel mai ridicat confort pentru fiecare jandarm sau politist care urmeaza sa imbrace aceste tricouri pentru jandarmi , uniforma pentru jandarmi sau politisti indiferent de conditiile atmosferice.

Ticouri politie – jandarmi

Cu totii cunoastem care sunt culorile specifice pentru institutiile statului care sunt in subordinea MAI iar pentru Jandarmerie culorile sunt bleu si bleumarin. Ei bine aceste culori pot fi regasite in modelele de tricouri Jandarmerie care sunt comercializate in cadrul magazinului online ShopArmy.

Pentru uniforma militara a cadrelor din Jandarmerie se poate opta pentru modelul de tricou bleumarin din material de calitate – realizat din bumbac 100% acest tricou avand maneca scurta. Iar in zona gatului exista o bentita din material de bumbac.

Pentru epoleti aceste tricouri au posibilitatea de prindere cu nasturi. Un alt model de tricou produs la Brasov .

Modelul de tricou polo de culoare bleumarin sau tricou jandarmi inscriptionat la gat si pe spate si acest model este confectionat din bumbac in totalitate sub forma de tricot pique iar in zona gatului modelul acesta are trei nasturi pentru inchiderea tricoului. La fel ca si in cazul modelului anterior. Prinderea epoletilor se poate face cu ajutorul unor nasturi in zona umerilor.

Tricourile polo pentru Jandarmerie mai au si alte elemente specifice: doua ecusoane amplasate in zona manecii stangi a tricoului dar si inscriptionarea textului „Jandarmeria” atat pe partea din fata a tricoului, cat si pe partea din spate.

Cum comanzi pe ShopArmy.ro ?

Daca toate aceste caracteristici ale tricourilor special concepute pentru institutia Jandarmeriei si a Politiei sunt argumente suficiente pentru a face o comanda, atunci trebuie spus ca plasarea unei comenzi in cadrul magazinului online ShopArmy este foarte simplu de realizat.

Odata accesat site-ul www.shoparmy.ro se selecteaza categoria de produse dorite, iar apoi urmeaza selectarea marimii tricoului si a taliei dorite pentru tricourile comandate. De asemenea, mai trebuie mentionat judetul institutiei care plaseaza comanda, dar si numarul de bucati de tricouri Jandarmerie comandate. Odata ce numarul de produse dorite au fost adaugate in cos trebuie finalizata comanda prin butonul „Cumpara acum”. Iar in cel mai scurt timp produsele comandate vor fi livrate.Un comentariu

Lasă un răspuns